Station Groningen winkels

Op het station van Groningen zijn er meerdere winkels aanwezig waar je terecht kunt op het moment dat je op de trein moet wachten of als je hem gemist hebt. Haal bijvoorbeeld je favoriete koffie bij Starbucks of geniet van een hamburger bij de Burger King. Wil je liever een bewuste keuze kun je de AH to go binnenstappen waarin genoeg gezonds te vinden is.

AH to go

De eerste winkel die we vinden op het station van Groningen is de AH to go. De albert heijn maar dan in mini formaat. Het winkelconcept is tegenwoordig op heel veel stations in Nederland te vinden. Je haalt hier een heerlijk gezond broodje voor onderweg maar je er zijn ook genoeg snacks te vinden. Het afrekenen van de producten gaat over het algemeen heel snel omdat de winkel voorzien is van zelfscan kassa’s. Handig als je haast hebt omdat de trein bijna vertrekt!

Burger King

Een andere winkel waar je kunt eten is de Burger King. Een goede optie wanneer je zin hebt in een vette hap. Werk je snel een hamburger naar binnen nadat een lange ten einde is gekomen of kies je ervoor om uitgebreid te gaan genieten van een complete menu. Voor de gezondheid freaks onder ons, geen zorgen de Burger King serveert ook heerlijke salades.

Rituals

Op het station van Groningen is er ook een vestiging van Rituals te vinden. Trakteer jezelf op een paar heerlijke verzorgingsproducten zodat de dag goed kan beginnen. Geniet van de heerlijke geuren bij binnenkomst. Het is natuurlijk ook hartstikke handig als je met de trein op weg bent naar je beste vriendin om haar verjaardag te vieren en een kado vergeten bent. Even de Rituals instappen en je komt gegarandeerd met een fantastisch kado naar buiten.

Etos

Het station beschikt ook over een drogisterij. Er is een filiaal van de Etos aanwezig waar je terecht kunt voor een heel diversiteit aan producten. Je haalt hier producten voor de persoonlijke verzorging, vitamines en supplementen en natuurlijk ook producten voor je baby mocht je onverwachts iets vergeten zijn mee te nemen van huis. Er worden ook vaak geweldige cadeaus aangeboden die je mee kunt nemen voor je partner die thuis op je wacht.